Skip to main content

APK Keuring in Voorschoten

Verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK)

APK Voorschoten

Laat uw auto APK keuren in Voorschoten

De APK Keuring

Verloopt de APK van uw auto binnenkort? Dit is het juiste moment om een afspraak te maken voor de APK in Voorschoten. Onze gediplomeerde APK keurmeesters beoordelen de staat van uw auto volgens de regel en wetgeving. Een APK keuring is verplicht wanneer u met uw voertuig de openbare weg betreedt.

Door het uitvoeren van de APK keuring in onze autogarage in Voorschoten kunnen eventuele (beginnende) mankementen tijdig opgespoord worden, dit kan later veel geld schelen. Wanneer de APK keuring afgerond is ontvang je hiervan een rapportage, hierin lees je terug of de auto goedgekeurd of afgekeurd is. Ook kan je hier eventuele reparatiepunten terugvinden die verholpen dienen te worden.

Top 4 afkeurpunten APK Voorschoten

 1. Te weinig bandenprofiel
 2. Verplichting niet in orde
 3. Beschadigde ruitenwissers
 4. Remproblemen
Maak een afspraak

TIP! Grote beurt

 • Verversen van olie
 • Vervangen van diverse filters
 • Afstempelen onderhoudsboekje
 • GRATIS APK
Maak een afspraak

Ervaringen met Autoservice Voorschoten

Zoals altijd weer goed geholpen met een set van vier nieuwe banden en APK voor een goede prijs.

Frank de JongeGoogle

Heel fijn bedrijf. Vorig jaar heb ik mijn banden hier laten vervangen. Ze kwamen in mijn ogen heel vakbekwaam over. Ik was op zoek naar een nieuwe garage, dus dit jaar APK en een kleine beurt laten doen.Voor zo ver ik kan beoordelen is dit een prima garage en een eerlijke prijs.

PuffxenGoogle

Na slechte ervaringen met een andere bandenbedrijf in Leiden ben ik bij Tyrestore Leiden terecht gekomen. Wat een verschil!! Deze mensen weten waar ze over praten en dat in combinatie met een top service!

Raymond de GrootGoogle

Goed bedrijf en goed geholpen! Ik heb nu mijn auto (BMW 1 serie) ruim 2 jaar in onderhoud en naar volle tevredenheid.

Bart KoekGoogle

Goeie service. Doen wat ze zeggen.

Robert CampbellGoogle

Grote beurt

 • Verversen van olie
 • Vervangen van diverse filters
 • Afstempelen onderhoudsboekje
 • GRATIS APK
Maak een afspraak

Uitlijnen

 • Veiliger op weg
 • Betere wegligging
 • Minder slijtage en brandstofverbruik
 • V.a. €50,00!
Maak een afspraak

Airco service

 • Voorkom defecten
 • Schoon en hygiënisch
 • Verzekerd van optimale werking
 • V.a. €50,00!
Maak een afspraak

Bekijk ook eens onze aankoopkeuring

Uitlezen auto

Bij een aankoopkeuring wordt de auto uitgelezen met de meest recente apparatuur en wordt er grondig gecontroleerd op de belangrijkste punten. Nadat de aankoopkeuring uitgevoerd is, ontvangt u een uitleesrapport en hierbij een reparatieadvies zodat u weer waar u aan toe bent alvorens u tot koop van de auto over gaat.

Hoe lang duurt een aankoopkeuring?

Een aankoopkeuring duurt gemiddeld 1 uur. Het uit laten voeren van een aankoopkeuring Leiden is voornamelijk handig wanneer u een auto koopt bij een particulier via bijvoorbeeld marktplaats. Door het laten uitvoeren van een aankoopkeuring komt u niet voor verassingen te staan.

Wat is een aankoopkeuring?

Bij het kopen van een tweedehands auto komt u al snel voor onaangename verassingen te staan. Het laten uitvoeren van een aankoopkeuring kan dit voorkomen.

Tijdens een aankoopkeuring wordt er gekeken naar de staat van de auto en krijgt u op basis van de keuring advies. Zo voorkomt u directe problemen na aankoop van een tweedehands auto.

Aankoopkeuring check’s

 • Rijkwaliteiten en wegligging checken
 • Remwerking en ABS-systeem checken
 • Banden en stuurinrichting checken
 • Verlichting checken
 • Startmotor, dynamo en accu checken
Aankoopkeuring Leiden

APK Voorschoten

Wat is een apk keuring precies

De afkorting APK kent iedereen wel. APK staat voor Algemene Periodieke keuring en heeft betrekking op het keuren van uw motorvoertuig. Een motorvoertuig dat 3 jaar of ouder is moet ieder jaar gekeurd worden. Dit kan bij een RDW erkende garage of keuringsstation. Wanneer uw motorvoertuig jonger is dan 3 jaar, dan geldt er een keuringsplicht van 2 keer in de 3 jaar. Uiteraard moet uw auto aan de geldende Europese normen voldoen. Voertuigen die niet voldoen aan deze normen krijgen geen APK-keuringsbewijs en mogen dus de weg niet op. Wanneer er mankementen worden geconstateerd, krijgt u een advies voor reparatie. Pas wanneer deze reparatie is uitgevoerd, krijgt u het keuringsbewijs.

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij een apk keuring

Bij een APK keuring in Voorschoten wordt er onder andere gekeken naar de volgende punten: banden, verlichting, stuurinrichting, uitlaatgassen, koelsysteem, verwarming, ophanging, veiligheidsgordels, stoplichten, koplampen, claxon en de staat van de motor, remmen, schokdempers, ruitenwissers controle en achteruitrij alarm. Indien er mankementen worden geconstateerd, krijgt u advies voor reparatie. Pas wanneer reparatie is uitgevoerd, krijgt u het keuringsbewijs.

De voordelen van een APK keuring bij een betrouwbaar garage bedrijf

Als u er voor kiest om uw auto te laten keuren bij een officieel erkend garage bedrijf, dan bent u verzekerd van deskundigheid en kwaliteit. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur, zodat we een nauwkeurige keuring kunnen uitvoeren. Bovendien krijgt u een vrijblijvende offerte voor de eventuele reparaties, zodat u weet waar u aan toe bent. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor de APK keuring van uw auto!

Neem contact op met een garage bij jou in de buurt

Waar wacht u nog op? Kies ook voor het degelijke onderhoud van een erkende garage bij u in de buurt. Wij staan klaar om uw auto vakkundig te keuren. U kunt altijd bellen, Maar natuurlijk ook een afspraak maken via onze website. Veel succes en veel rijplezier toegewenst!

Maak een afspraak